Зв'язатися з нами
Проекти

Важливе на часі

З початку повномасштабного вторгнення компанія «Універсальні мобільні технології» не припиняла працювати не на один день.

Щодня ми були й залишаємося на зв’язку з нашими клієнтами та партнерами. Ми навчилися працювати в самих екстремальних умовах, частина наших хлопців пішли захищати Україну, а частина продовжує працювати, щоб ми мали змогу допомагати українській армії.

Ми безмежно вдячні партнерам і користувачам системи UMT за підтримку, залученість у благодійні ініціативи та допомогу українській армії. Це величезний внесок, що наближає мир в Україні.

Але війна продовжується, і Україна досі потребує допомоги у боротьбі проти неспровокованого вторгнення. Нижче ми ділимося списком перевірених організацій, щоб ви могли безпечно підтримати українців та їхніх захисників.

 

1. «Армія дронів»

«Армія дронів» — спільний проєкт Генштабу ЗСУ, Держспецзв’язку та Міністерства цифрової трансформації. Комплексна програма проєкту передбачає закупівлю дронів за запитом військових, а також курс навчання пілотів.

 

2. Збір на «Люті пташки»

«Люті пташки» – тактичні дрони, які здатні наздогнати практично будь-яку ціль на полі бою та влучити в неї. Одна маленька «пташка» може захистити десятки життів українців.

 

3. Фонд «Повернись живим»

Фонд «Повернись живим» надає армії необхідне обладнання для захисту та розвідки, закуповує вироби військового призначення, проводить тренінги для військових тощо. Головна мета фонду — зберегти життя українським захисникам.

 

4. Фонд UMT

Ми створили власну банку для збору коштів на підтримку співробітників та друзів UMT, які захищають Україну.

Разом ми сильні!

Поділитися

Зв'язатися з нами

    +380675222555

    Служба супроводу
    support@umt.ua

    Відділ продажів
    sales@umt.ua

    Вакансії

      Наша підтримка працює 24/7