Зв'язатися з нами
Проекти

“АМ-ТРАНС” впроваджує систему UMT для управління власним парком бензовозів

Нещодавно ми завершили впровадження системи управління автопарком UMT для транспортної компанії “АМ-ТРАНС”, що спеціалізується на міжнародних перевезеннях та продажу світлих і темних нафтопродуктів, спиртів, олій та інших рідких вантажів ADR.

ВИКЛИКИ

Компанія почала стикатись з проблемами моніторингу транспортних засобів у рейсах. Тому замовник вирішив замінити попереднього постачальника послуг GPS-моніторингу з кількох причин:

 

РІШЕННЯ

Реалізацію поставлених задач ми розділили на три етапи:

1. Аудит. В рамках аудиту було проведено комплексне обстеження процесу руху палива на підприємстві, визначені і розраховані додаткові резерви для зменшення витрат на ПММ в автопарку, виявлені потенціали для підвищення продуктивності використання автоцистерн. Також був розроблений план змін, що включав оновлення системи мотивації водіїв та автоматизацію процесу обліку і контролю виконання маршрутних завдань.

2. Встановлення телематичного обладнання. Для автоматичної фіксації необхідних показників роботи автопарку на 23 сідлових тягачах DAF XF 460 було встановлено наступний комплект телематичного обладнання:

3. Налаштування системи і навчання персоналу. Для кожного користувача був налаштований необхідний функціонал, після чого проводилась серія навчальних тренінгів націлених на максимально ефективне використання системи UMT.

ПЕРШІ РЕЗУЛЬТАТИ

Як результат, менеджмент “АМ-ТРАНС” отримав додаткові можливості для оптимізації своєї діяльності та покращення якості послуг, а саме:

Зменшення витрат на паливо в автопарку. За рахунок прозорого контролю, автоматизації обліку та впровадження більш економічного водіння, що своєю чергою дозволяє зменшити вартість доставки оптових поставок нафтопродуктів для власних покупців.

Простежуваність доставки для клієнтів “АМ-ТРАНС”. Тепер покупці мають можливість в онлайні відслідковувати доставку свого замовлення та своєчасно підготуватись до прийому палива з автоцистерни.

Посилення безпеки. Дистанційний моніторинг якості водіння, режиму праці та відпочинку за даними тахографу покращує безпеку автотранспортних перевезень, що особливо важливо для ADR вантажів.

 

“Ми шукали такого постачальника телематичних послуг, який мав допомогти нам налагодити не тільки чіткий контроль за використанням транспорту і палива, а ще й мав бути нашим консультантом по цифровізації автопарку та підвищенню ефективності міжнародних автоперевезень. Тому серед багатьох пропозицій, ми обрали саме UMT”, – коментує початок співпраці Максим Шарко, директор “АМ-ТРАНС”.

Щоб підключити нові можливості для управління автопарку та дізнатися, як ще система UMT допомагає зменшувати витрати та підвищувати дохідність вашого бізнесу, зв’яжіться з нашими фахівцями (sales@umt.ua, 067 4307272) та підписуйтесь на наш Telegram-канал.

Поділитися

Зв'язатися з нами

    +380675222555

    Служба супроводу
    support@umt.ua

    Відділ продажів
    sales@umt.ua

    Вакансії

      Наша підтримка працює 24/7