Зв'язатися з нами
Проекти

Business Group Logistics оцифровує управління рефрижераторними перевезеннями разом з UMT

29.12.2020

У травні 2020 роки ми запустили проект з компанією Business Group Logistics. Сьогодні розповімо про те, що змінилося у нашого клієнта після впровадження системи управління автопарком UMT.

 

Business Group Logistics — провідний національний логістичний 3PL-оператор. Одним з головних конкурентних переваг компанії є ефективна робота у всіх сегментах продуктової логістики: Ambient, Chilled, Frozen і Fresh.

Щодня Business Group Logistics здійснює більше 270-ти рейсів і відвантажує близько 1800 тонн продукції по всій Україні. Щоб забезпечити якість продукції, що вимагає особливий температурний режим транспортування – необхідний суворий контроль по всьому логістичному ланцюжку. Порушення кліматичного режиму під час доставки веде до простоїв, фінансових і репутаційних втрат.

Одним з етапів проекту було налаштування онлайн передачі даних про температурні режими по кожній доставці в рефрижераторних напівпричепах. Особливістю завдання була необхідність впровадження єдиного стандарту контролю, як для власного автопарку, так і в транспорті найманих перевізників, які можуть постійно змінюватися.

ЩО ЗМІНИЛОСЬ?

Раніше, для контролю температури під час доставки найманим перевізником, разом з водієм в рейс вирушав експедитор. Щоб спростити цей процес, ми запропонували Business Group Logistics використовувати комплект бездротових температурних датчиків в парі з мобільним GPS терміналом, які передають дані в режимі реального часу в систему управління автопарком UMT.

Комплект мобільного обладнання для онлайн-контролю температурного режиму

За допомогою системи UMT, диспетчера Business Group Logistics в онлайні отримують необхідні параметри для контролю якості транспортування продукції:

У разі найменшого відхилення від необхідних умов перевезення, порушення автоматично фіксується і передається в диспетчерський центр, що дає можливість оперативно відреагувати і зберегти вантаж.

Для зручності одночасного контролю температури в фургоні і необхідної температури перевезення вантажу по кожному маршрутному завданню, була реалізована інтеграція системи UMT і ERP-системою Business Group Logistics.

На даний момент телематичні датчики використовується на понад 170 рейсах в місяць. Завдяки злагодженій роботі вдалося вийти на 85% оборотності обладнання. У підсумку, цифровий метод контролю в онлайні відкриває додаткові можливості для управління доставками, підвищення рівня клієнтського сервісу і, що важливо, значно дешевше, ніж використання експедиторів.

Відображення температурного графіка під час транспортування вантажу в системі UMT

ПЛАНИ НА МАЙБУТНЄ

Для Business Group Logistics дуже важливо підтримувати клієнтський cервіс на максимальному рівні. Найближчим часом кількість рейсів з використанням телематики UMT збільшиться до 500 рейсів на місяць.

«Для нас дуже важливо надавати максимально високий рівень сервісу для наших клієнтів. На даний момент він дорівнює 98%. У планах запровадити телематику UMT на всіх проектах компанії Business Group Logistics », — каже Євген Шульга, Project manager Business Group Logistics.

 

Довідка: Business Group Logistics реалізовує аутсорсинг логістики в масштабних проектах — організовує функціонування розподільних центрів для найбільших в Україні Retail мереж –  АТБ, МЕTRO, Novus, Varus та інших замовників. Спеціалізується на роботі з продуктами, які вимагають дотримання певного температурного режиму — робота в форматах «Fresh» -0С … + 6С і «Frozen» – 18С, а також з самими різними товарними категоріями продукції, які не вимагають особливого режиму зберігання (Ambient – сегмент +15 ° C … + 25 ° C, так званий «сухий склад»).

Поділитися

Зв'язатися з нами

    +380675222555

    Служба супроводу
    support@umt.ua

    Відділ продажів
    sales@umt.ua

    Вакансії

      Наша підтримка працює 24/7