Зв'язатися з нами
Проекти

GTAL та UMT на варті транспортного холоду

09.11.2022

Війна не привід зупиняти розвиток. І холодна пора року не привід зневажливо ставитися до контролю температури термозалежних товарів в процесі їх транспортування. Адже це прямо впливає на якість та термін придатності самого продукту.

Транспортно-логістична компанія «Дженерел Транс Альянс Логістик» (GTAL) знає це і тому продовжує розширювати свій парк сучасних рефрижераторних напівпричепів з підключенням онлайн контролю температури в системі UMT.

Управляючи своїм рефпарком за допомогою телематики UMT та інтеграції даних в ERP систему, диспетчерська служба компанії GTAL безперервно контролює дотримання необхідних температурних режимів при транспортуванні товарів та роботу холодильного агрегату. Завдяки налагодженій системі, у випадку форс-мажорних обставин, компанія завжди може оперативно відреагувати та не допустити втрат або псування товару.

Додатково, клієнти GTAL можуть в онлайн режимі простежувати свій вантаж і отримувати цифрові звіти про якість виконання перевезення. Наприклад, звіти з: додержання необхідної температури в процесі транспортування вантажу, своєчасності прибуття на завантаження/вивантаження, фактичного кілометражу рейсу та інші.

Тому, всім хто потребує комплексної холодної логістики та якісної доставки FTL вантажів, рекомендуємо компанію GTAL. Тут дійсно турбуються про клієнта, поєднуючи традиційні вантажоперевезення з сучасними технологіями.

Щоб більше дізнатися про можливості віддаленого контролю температури у системі UMT саме для вашого бізнесу, зв’яжіться з нашими фахівцями (sales@umt.ua, 067 430 72 72) та підписуйтесь на наш Telegram-канал.

А також детальніше про управління рефрижераторними перевезеннями читайте ТУТ.

Поділитися

Зв'язатися з нами

    +380675222555

    Служба супроводу
    support@umt.ua

    Відділ продажів
    sales@umt.ua

    Вакансії

      Наша підтримка працює 24/7