Зв'язатися з нами
Проекти

Компанія «Рудь» підключається до системи управління автопарком UMT

“Торгова фірма “Рудь”  – офіційний дистриб’ютор АТ «Житомирський маслозавод» в місті Києві та Київській області, лідер з продажу продукції ТМ “Рудь” та постачальник замороженої продукції в національні мережі по всій Україні, офіційний представник в Україні ТМ “Марс” та ТМ “Орлеманс”.

ЛОГІСТИЧНІ ВИКЛИКИ.

Починаючи з дня заснування – 2 листопада 2002 року – компанія спеціалізується на зберіганні та доставці в торговельні мережі широкого асортименту харчових продуктів глибокої заморозки. У 2022 – 2023 роках, попри війну, «Торгова фірма «Рудь» ні на день не зупиняла відвантаження продукції українським та міжнародним партнерам, що потребувало продуктивної роботи транспортної логістики, мінімізуючи всі простої, які тільки можливо.

ЗЧИТУВАННЯ ТАХО ДАНИХ БУЛО КЛОПОТОМ.

В ході аналізу простоїв міжнародної колони автопарку Рудь виявили, що процедура зчитування чіп карт водіїв та тахо даних, зупиняє періодично вантажівку на 1-2 години в рейсі. Автомобіль мав фізично заїхати на тахо сервіс, потрібно було менеджерити цей процес, потім оплачувати рахунки, обмінюватись документами, організовувати зберігання тахо файлів, це все було не зручно та забирало дорогоцінний час як водія, так і співробітників в офісі. До того ж, відведений час на водіння і роботу по тахографу не завжди використовувався в повному обсязі. Тому було вирішено автоматизувати процес зчитування і зберігання тахо даних, а також мати можливість дистанційно моніторити виконання режиму праці та відпочинку водія. По рекомендаціях колег за рішенням звернулись до UMТ.

ТРАНСПОРТНА ТЕЛЕМАТИКА ЯК РІШЕННЯ.

Ми швидко порозумілись з Рудь. А вже через пару тижнів на всіх вантажних автомобілях міжнародної колони автопарку Рудь, який складається з сідлових тягачів Mercedes Benz, включаючи нові технологічні моделі Actros L, було встановлено GPS термінали SmartBox 500Taho з підключенням до тахографу. В офісі було розміщено зчитувач карт і розгорнуто доступ до хмарного модуля системи UMT – Taho Manager.

 

Це дозволило налаштувати дистанційне зчитування даних тахографу і чіп карти водія прямо з офісу і займало 1-2 хвилини, а автопоїзд в цей момент міг рухатись по трасі або відпочивати на паркінгу. До того ж диспетчера Рудь стали володіти інформацією з тахографа про активність водія в реальному часі безпосередньо в системі UMT: скільки залишилось часу на водіння чи відпочинок, чи немає порушень та інші.

В підсумку впровадження модуля Taho Manager дало можливість зменшити час на рутинні операції й простій транспорту, який був пов’язаний зі зчитуванням і зберіганням тахо даних, що в свою чергу вивільнило більше часу на виконання корисної роботи = більше виконаних рейсів = більше доставленої продукції Рудь міжнародним партнерам.

 

БОНУСИ ВІД UMT.

Ми любимо перевершує очікування клієнта, тому розуміючи потреби і специфіку міжнародних магістральних перевезень, в доповнення до Taho Manager модуля та стандартних звітів моніторингу, для логістів і диспетчерів Рудь був налаштований додатковий і дуже корисний функціонал в системі UMT:

 

Ми вдячні компанії Рудь за довіру і впевнені, що це тільки початок нашої великої співпраці.

 

 

Поділитися

Зв'язатися з нами

    +380675222555

    Служба супроводу
    support@umt.ua

    Відділ продажів
    sales@umt.ua

    Вакансії

      Наша підтримка працює 24/7