Зв'язатися з нами
Проекти

Контроль роботи складської техніки та персоналу в системі UMT

03.10.22

Більшість виробничих компаній, транспортно-логістичних підприємств, а також компаній у сферах Retail і FMCG має власні складські потужності. Від ефективності складської логістики великою мірою залежить успіх будь-якого підприємства.

Тому оптимізація роботи складу, у тому числі контроль складської техніки, раціональне переміщення товару та продуктивність персоналу є важливим завданням для будь-якої компанії незалежно від її основної спеціалізації.

Ми розробили рішення, яке дозволить якісно відстежувати товари, роботи та транспортні засоби на складах.

 

КОНТРОЛЬ ВІД UMT забезпечує моніторинг на критих складах наступних ресурсів: 

Крім того, рішення може бути доповнено датчиками температури / вологості та датчиками відкриття воріт, щоб забезпечити правильні умови зберігання товарів, запобіганню їх пошкодження та недопущення фінансових втрат.

Дане рішення допоможе оптимізувати складські бізнес-процеси, мінімізувати  час простою ресурсів та експлуатаційні витрати, підвищити ефективність використання простору та безпеки співробітників, а також прискорить повернення інвестицій.

 

ЯК ЦЕ ПРАЦЮЄ НА КРИТИХ СКЛАДАХ?

 

GPS термінал монтується на складську техніку (наприклад, вилочних навантажувачах) або співробітникам видається персональний GPS термінал, а BLE маячки стаціонарно кріпляться до стійок, стін або стелі. Положення BLE маяків використовується для визначення місця розташування та переміщення об’єкта в приміщенні. 

Більш того, на сучасній складській техніці ми підключаємо CAN шину для зчитування даних з бортового комп’ютеру, наприклад: напрацювання мотогодин, рівень та час заряду акумулятора, витрата електроенергії (кВт/год), сервісні помилки та інші.

 

 

ЩО ВИ ОТРИМАЄТЕ?

Щоб дізнатися більше про можливості управління складськими ресурсами в системі UMT саме для вашого бізнесу, зв’яжіться з нашими фахівцями (sales@umt.ua, 067 430 72 72) та підписуйтесь на наш Telegram-канал.

Поділитися

Зв'язатися з нами

    +380675222555

    Служба супроводу
    support@umt.ua

    Відділ продажів
    sales@umt.ua

    Вакансії

      Наша підтримка працює 24/7