Зв'язатися з нами
Проекти

Найкраще рішення для моніторингу найманої техніки та легкових автомобілів співробітників

Для моніторингу найманої техніки та легкових автомобілів співробітників оптимально підходить використання мобільного GPS терміналу Smartbox 3.0 від прикурки.

5 ОСНОВНИХ ПЕРЕВАГ ТАКОГО РІШЕННЯ:

1. ШВИДКЕ І ПРОСТЕ ПІДКЛЮЧЕННЯ. Термінал не потребує часових витрат на монтаж, немає потреби їхати на сервіс чи зупиняти техніку. Кожен може самостійно просто вставити штекер у роз’єм прикурювача і все – онлайн моніторинг працює.

2. ВБУДОВАНА КНОПКА ДЛЯ КОРИСТУВАЧА. Дозволяє розділяти поїздки автомобіля в приватних цілях і по роботі. Або виключати моніторинг авто в режимі приватної експлуатації.

3. НАДІЙНО. Це перевірений часом і випробуваннями GPS термінал, який адаптований до наших умов експлуатації. Корпус і штекер с захистом IP 54 витримує щоденне користування в полях на зерновозах, на снігоприбиральній техніці під час зимового обслуговування доріг, і звичайно на будь-яких легкових авто. Завдяки захисту ланцюгів живлення, термінал не вразливий до перепадів напруги 0-40В, яка часто буває на старому транспорті чи на техніці де є проблеми з електропроводкою. А вбудовані GPS антени добре ловлять супутники, навіть коли трекер розміщується в бардачку чи під сидіннями.

4. БЮДЖЕТНО. Вартість GPS терміналу Smartbox 3.0 з кнопкою від прикурки лише 89 USD. До того ж не потрібно витрачати кошти на монтаж і підключення терміналу, що економить вам 800-1000 грн, а якщо монтаж необхідно робити на фірмовому СТО, наприклад на гарантійні легкові авто, то це 2000-3000 грн.

5. Є ОРЕНДА. Ви можете не купувати обладнання, GPS термінал Smartbox 3.0 від прикурки ми можемо надати в оренду. Це особливо актуально для тих бізнесів, хто залучає підрядників на сезонні роботи. Вартість оренди, включаючи повне абонентське обслуговування системи UMT, від 490 грн в місяць.

Нашим користувачам подобається. Тому сьогодні чергова партія зі 120 одиниць таких терміналів відправляється до одного з наших клієнтів.

Якщо бажаєте ефективно управляти найманою технікою чи легковими автомобілями співробітників звертайтесь до наших фахівців: sales@umt.ua, +380674307272 та підписуйтесь на наш Telegram-канал.

Ми знаємо як це робити.

Поділитися

Зв'язатися з нами

    +380675222555

    Служба супроводу
    support@umt.ua

    Відділ продажів
    sales@umt.ua

    Вакансії

      Наша підтримка працює 24/7