Зв'язатися з нами
Проекти

Оновлення системи «Сирена» від UMT

20.01.2020

Збереження вантажу — це один з найважливіших і відповідальних етапів в логістиці. У тому, щоб доставити продукцію в цілості й повному обсязі зацікавлений як власник бізнесу, так і перш за все, водій. Однак, людський фактор ніхто не відміняв і на жаль, ситуації крадіжки на маршрутах зустрічаються “часто-густо”. При чому, методи крадіжок бувають настільки “витончені”, що убезпечити себе буває вкрай складно.

Для того, щоб вирішити цю проблему, ми розробили унікальну систему “Сирена”, яка забезпечує повний контроль збереження вантажу.

Система відстежує та оповіщає про всі спроби несанкціонованого відкриття фургона, як на зупинці або стоянці, так і під час руху транспорту.

Перша модифікація сирени — це ревун сигналізації, який встановлюється в фургоні, датчик відкриття дверей і тумблер в кабіні автомобіля. Принцип роботи системи простий, але неймовірно ефективний. Водієві слід лише включити кнопку “режим охорони” на тумблері. І при спробі несанкціонованого відкриття дверей фургона він буде негайно сповіщений про інцидент. Спрацює сирена, почне блимати сигнальна лампочка в кабіні, надійде смс і email-повідомлення в службу безпеки підприємства з інформацією про те, що спрацювала сигналізація. Як результат — дана система в рази підвищує безпеку.

Однак, ми не стоїмо на місці та весь час вдосконалюємо наші рішення. Саме тому, ми випустили нову модифікацію сирени з прогресивним мікропроцесор. Новий блок управління сиреною дозволяє підключити більшу кількість додаткових датчиків. Також, з основних відмінностей першої і другої модифікацій виділимо такі параметри:

Завдяки системі «Сирена» безпека вантажу буде під Вашим контролем. Водій більше не буде турбуватися чи не крадуть у нього товар, і зможе сконцентруватися тільки на управлінні транспортом. А у компанії знизяться збитки при доставці вантажу і підвищиться рівень сервісу.

Поділитися

Зв'язатися з нами

    +380675222555

    Служба супроводу
    support@umt.ua

    Відділ продажів
    sales@umt.ua

    Вакансії

      Наша підтримка працює 24/7