Зв'язатися з нами
Проекти

Пошук палива у системі UMT

24.06.2022

Сьогодні щоб знайти місце, де можна заправити свій автомобіль потрібно перечитати купу чатів у Телеграм або промоніторити сайти АЗС. Але коли ви управляєте автопарком, який кожного дня працює в різних місцях, автомобілі рухаються за різними маршрутами та мають дотримуватись свого графіку прибуття, а у всіх різний залишок палива в баку, то це в рази складніше.

Щоб полегшити цей процес нашим клієнтам, ми додали можливість онлайн моніторингу наявності палива на мережевих АЗС прямо у системі управління автопарком UMT. Відтепер не перемикаючись на інші додатки, ви можете побачити в онлайн-режимі:

Розкажемо як це працює, якщо наприклад ви заправляєте свій автопарк в мережі АЗС WOG.

У системі UMT відображається залишок палива в баках автомобілів у літрах та відсотках. Це дає розуміння запасу ходу і приблизний час, коли необхідно дозаправитись.

Під час маршруту диспетчер допомагає водіям контролювати критичний запас залишку палива в баках та підказує найближчі заправки  WOG, на яких можна заправитись. За необхідністю диспетчер в системі може прорахувати маршрут, відстань і час проїзду від місцезнаходження автомобіля до необхідної АЗС та відправити цю інформацію водієві.

Також можна налаштувати автоматичне повідомлення по наявності необхідного виду палива на конкретних АЗС та при досягненні критичного залишка палива в баку авто. Тоді вам не потрібно буде переглядати кожну АЗС або автомобіль.

Таким чином ваші логісти та водії будуть витрачати значно менше часу на пошук місць, де можна заправитись, менше простою транспорту, менше незапланованих відхилень від маршруту, і як наслідок — не спалюєте пальне заради пального.

 

Даний сервіс доступний для всіх наших клієнтів безкоштовно до кінця воєнного стану. Для того щоб підключити сервіс моніторингу палива на АЗС в системі UMT вам необхідно написати листа до нашої служби підтримки support@umt.ua з поміткою «Пошук палива на АЗС (назва мережі АЗС)».

На сьогодні виконана повна інтеграція з мережею АЗС WOG. За запитом також можливе підключення інших мереж АЗС, якими ви зараз користуєтесь.

 

Інші наші рішення, які допоможуть вам вистояти у паливну кризу:

Паливний аудит

Паливна ефективність

Автоматизація АЗС та паливозаправників

Поділитися

Зв'язатися з нами

    +380675222555

    Служба супроводу
    support@umt.ua

    Відділ продажів
    sales@umt.ua

    Вакансії

      Наша підтримка працює 24/7