Зв'язатися з нами
Проекти

Сучасний підхід до управління парком рефрижераторів Thermo King

28.11.2018

Компанія Thermo King є давнім партнером UMT, з яким ми реалізували безліч цікавих проектів і рішень. Одним з перших і основних етапів нашої співпраці стало підключення GPS-моніторингу UMT до холодильній установці Thermo King. Дане рішення дозволило зчитувати дані з бортового комп’ютера рефрижераторів серії SLX і відображати безпосередньо їх в системі UMT.

На сьогоднішній день, ми бачимо безліч позитивних результатів від нашого партнерства. Клієнти використовують розширені можливості системи, бачать всі необхідні показники та якісно аналізують роботу автопарку рефрижераторів.

У даній публікації, щоб не повторюватися, ми вирішили предметно продемонструвати, в чому полягає функціонал інтеграції телематики UMT і Thermo King.

Так, як зараз ми здійснили інтеграцію на рівні програмних забезпечень, для того щоб бачити всі параметри від холодильної установки в системі UMT, вже не потрібно встановлювати ніяких додаткових датчиків. Оскільки кожен холодильник Thermo King серії SLX з 2017 року оснащений встановленою фірмовою телематикою та обладнанням для зчитування і передачі даних — необхідна інформація безпосередньо потрапляє у систему UMT.

Як це працює?

Перше, що відзначимо — це можливість контролювати показання температурних режимів і формувати різні звіти для статистики. У вікні моніторингу можна контролювати параметри холодильної установки, місце розташування, рух і трек самого напівпричепа:

Тобто, клієнт бачить всі параметри в одному вікні. Не потрібно відкривати кілька програм, “збирати” необхідні дані і зводити їх в окрему систему.

Також, у разі виникнення сервісних помилок або поломок холодильної установки, у вікні системи, в онлайн режимі виводиться “Аварійний сигнал”. Ось так відображається низька напруга акумуляторної батареї:

Крім цього, за отриманими показниками можна вести статистику роботи холодильної установки і формувати звіти за певний період.

Для прикладу візьмемо звіт “показники датчиків”. В даній таблиці відображаються всі значення з контролера рефрижератора за певний період:

Звіт “показники датчиків”, частина 1

 

Звіт “показники датчиків”, частина 2

Розшифровка параметрів:

1) Живлення — Стан живлення вмикання / вимикання холодильної установки

2) Режим — режим холодильника, Охолодження — Mode Cool, Замороження — Cool

3) SP1 — задане значення температури на пульті

4) unitMode — режими (положення). Має два режими:

5) DA1 — температура повітря, що нагнітається з випарника

6) RA1 — температура повертаючого повітря

7) S1, S2 — температури датчиків в холодильнику, незалежні модифіковані додаткові датчики

 

Ще одна важлива функція, яка допомагає ефективно управляти автопаркомце відправка повідомлень. На проблеми потрібно реагувати оперативно, тоді вони наносять мінімальної шкоди. Тому, для того щоб клієнт завжди “був в курсі” стану його автопарку рефрежіраторов ми налаштовуємо оповіщення, які приходять на e-mail або в форматі SMS. Таким чином, при виникненні будь-якої позаштатної ситуації Ви зможете негайно дізнатися про неї.

 

Що дає інтеграція систем на практиці?

Дана інформація є не просто “красивою картинкою”, інтеграція UMT і Thermo King – це абсолютно практичне рішення, яке значно оптимізує процес управління автопарком рефрижераторів.

Крім цього, ми не стоїмо на місці і робимо максимум для того, щоб наші клієнти отримували найкращий сервіс.

Наприклад, з останніх нововведень автоматичний контроль технічного обслуговування установок для рефрижераторів Thermo King.

Що це?

Отримуючи дані про пробіг, мотогодини, режими експлуатації, фахівці Thermo King контролюють технічний стан холодильної установки, і при необхідності (наявність технічних проблем або планове ТО):

1) зв’язуються з замовником;

2) розбираються з причинами виникнення проблеми;

3) записують клієнта на СТО;

4) і готують все для оперативного і якісного обслуговування.

Завдяки такому рішенню UMT і Thermo King надають проактивний сервіс. З турботою про клієнта, даємо більше, ніж просто послугу і обладнання.

На своєму досвіді в цьому вже переконалися багато наших клієнтів, серед яких, такі лідери галузей як: GTAL (генеральний перевізник ТМ “Рошен”), Люстдорф і Миронівський Хлібопродукт.

 

Детальніше про можливості інтеграції Ви можете дізнатися у представників компанії UMT і Термо Кінг Україна.

UMT e-mail: sales@umt.ua

Термо Кінг Україна e-mail: office@thermo-king.kiev.ua

Поділитися

Зв'язатися з нами

    +380675222555

    Служба супроводу
    support@umt.ua

    Відділ продажів
    sales@umt.ua

    Вакансії

      Наша підтримка працює 24/7