Зв'язатися з нами
Проекти

UMT – рекомендованний партнер Wialon!

06.07.2021

Команда UMT успішно пройшла повторний аудит від компанії Gurtam і підтвердила статус рекомендованого партнера Wialon.

На сьогоднішній день телематичну і IoT платформу Wialon використовують в 130 країнах світу, куди підключено більш ніж 2,8 млн. одиниць різного транспорту і промислових об’єктів. В Україні за допомогою Wialon контролюється і управляється близько 200 000 од. транспорту, що рівнозначно 30% всього ринку транспортної телематики у нас в країні.

Статус «Рекомендований Партнер» присвоюється тільки найкращим сервіс-провайдерам Wialon після оцінки рівня кваліфікації персоналу, а також аудиту роботи відділів технічної підтримки, встановлення обладнання та комерції у інтегратора. Всі технічні співробітники UMT отримали високі оцінки за знання платформи Wialon. Так само на високому рівні було відзначено роботу відділу продажів і маркетингу.

Компанія Gurtam дуже старанно проводить аудит, і ми щиро пишаємося нашим успіхом.

До слова, в Україні статус рекомендованого партнера отримали всього 4 компанії інтеграторів, включаючи нас. Це означає, що ми, як інтегратор, на вірному шляху. А для наших нинішніх або майбутніх клієнтів і партнерів це означає більше можливостей для розвитку їх бізнесу за допомогою кращих телематичних рішень і якісного сервісу.

Поділитися

Зв'язатися з нами

    +380675222555

    Служба супроводу
    support@umt.ua

    Відділ продажів
    sales@umt.ua

    Вакансії

      Наша підтримка працює 24/7