Зв'язатися з нами
Проекти

Управляйте генераторами за допомогою системи UMT

2.11.22

Ми вже пережили сольову кризу, гречану, паливну, навіть до яєць по 50-100 грн наче вже звикли, але енергетична криза це новий виклик для суспільства та бізнесу.

Зараз багато громадян і підприємств активно почали використовувати дизельні або бензинові генератори (електрогенератори) для автономного забезпечення електроенергією своїх об’єктів. Коли це один агрегат і до нього легко дістатися, то все просто. Але якщо їх кілька або десятки, коли це промислові дизель-генератори, коли вони розташовані в різних чи важко доступних місцях або ще й можуть переміщуватись одразу стає питання, як управляти та контролювати роботу таких агрегатів?

На такий випадок ми маємо рішення для віддаленого управлінням та моніторингу парком електрогенераторів. Це не нове рішення, ми підключаємо промислові дизель-генератори з 2015 року, але зараз воно є особливо актуальним.

Якщо ви задаєте собі такі питання:

Як швидко та віддалено включити або виключити електрогенератор?

Як оперативно дізнатися про критичний залишок пального в баку та не допустити зупинку електрогенератора через закінчення палива?

Які реальні витрати палива та напрацювання мотогодин кожного електрогенератора у вашому «хозяйстві»?

Як не допускати крадіжки пального та обладнання?

Як краще налагодити процес обліку використання та обслуговування парку електрогенераторів?

то наше рішення 100% вам підійде!

РІШЕННЯ UMT

Ми встановлюємо телематичне обладнання на електрогенератор, що дозволяє користувачам отримувати дані про роботу агрегату в онлайн режимі, а також дистанційно його запускати та виключати.

Телематичне обладнання для віддаленого  управління генераторами в системі UMT

Основні функції віддаленого керування електрогенератором:

Всі дані про роботу парку електрогенераторів відображаються в системі UMT та можуть бути інтегровані до облікової системи вашого підприємства.

 Переваги:

 

ЦЕ ВЖЕ ПРАЦЮЄ

За останній місяць ми у швидкому режимі підключили дане рішення трьом замовникам з дуже різних областей діяльності: керуючій компанії, що обслуговує житлові будинки в Одесі; мережі магазинів у Києві; та сервісній станції з обслуговування вантажних автомобілів в Чернігові.

 

Як би рашисти не намагалися, їм нас не подолати! То ж не зволікайте, підключайте свій парк електрогенераторів щоб продовжувати ефективно працювати, підтримувати економіку країни і боротьбу з ворогом.

 

Щоб більше дізнатися про можливості віддаленого управлінням та моніторингу парком дизельних та бензинових автономних генераторів за допомогою системи UMT, зв’яжіться з нашими фахівцями (sales@umt.ua, 067 430 72 72) та підписуйтесь на наш Telegram-канал.

Поділитися

Зв'язатися з нами

    +380675222555

    Служба супроводу
    support@umt.ua

    Відділ продажів
    sales@umt.ua

    Вакансії

      Наша підтримка працює 24/7