Зв'язатися з нами
Проекти

Відеотелематика для транспорту

Cьогодні управління автопарками потребує найефективніших інструментів. Ми завжди намагаємося надавати сильні та дієві рішення, і одним з таких є відеотелематика. В доповнення до традиційної транспортної телематика, яка показує що, де і коли трапилось, відеотелематика покаже як це трапилось і чому.

Функціонал відеомоніторингу доступний у системі UMT вже декілька років. За цей час відеомодуль UMT значно покращився, став більш дієвим та зручнішим у використанні.

Сьогодні ми розповімо про нові функціі та можливості відеомодулю UMT.

ОДНОЧАСНИЙ КОНТРОЛЬ ТРАНСПОРТНОГО ЗАСОБУ ЗА ВІДЕО ТА НА КАРТІ

Для повної картини того, що відбувається з підключеним  транспортним засобом, поруч із відеоплеєром відображається карта. Диспетчер або логіст може дивитися відео з будь-якої кількості камер і паралельно стежити за рухом ТЗ за маршрутом. Якщо на відео потрапляє якась  транспортна пригода, одразу зрозуміло, де вона сталася.

ВІДЕО З ДЕКІЛЬКОХ КАМЕР

Відео з декількох камер можна дивитися не лише онлайн, а й у записі. Щоб отримати відео того, що сталося, із різних кутів, достатньо вибрати камери та час. Записи у такому вигляді можна зберегти одним відеофайлом і в майбутньому не витрачати час на пошук кожного ролика окремо.

ЗБЕРЕЖЕННЯ ВІДЕО БЕЗ ПЕРЕГЛЯДУ

Можна переглядати та зберігати відеофайл вручну з пам’яті пристрою без попереднього перегляду. Обираєте камеру та період часу, і відеомодуль збереже відеозапис. Це важливо для власників MDVR, які не підтримують показ відео.

ТРИ СПОСОБИ ПОШУКУ ВІДЕОФАЙЛІВ

Пошук відеозаписів ми постаралися зробити максимально швидким та простим. Передбачено три нові функції, які допоможуть користувачу знайти потрібний файл:

МАРКЕРИ ВІДЕО НА КАРТІ

Збережені відеофайли відображаються на карті у вигляді маркерів. Це можливо при побудові треку на вкладці «Треки», а також при побудові звіту в налаштуваннях карти та графіків. За допомогою маркера користувач може відразу визначити, де було зроблено запис. Також це заощаджує час на пошук потрібного файлу.

ЛОГУВАННЯ ВСІХ ДІЙ У «ЖУРНАЛІ»

Події у відеомодулі дублюються в таблиці «Журнал». Якщо у користувача виникає проблема зі збереженням файлу (нестабільний інтернет або занадто довге завантаження), можна перевірити в журналі, чи файл збережений.

ВІДЕО В МОБІЛЬНОМУ ДОДАТКУ

Відеомоніторинг тепер доступний у мобільному додатку для iOS та Android. Користувач може користуватися всім функціоналом у смартфоні або планшеті будь-якої миті. Навіть якщо в суботу ввечері від UMT прийде повідомлення, наприклад, про перевищення швидкості, у телефоні можна переглянути відео та зрозуміти, що сталося.

 

Усі ці зміни роблять відеомодуль UMT гнучким та широким у використанні.

Щоб дізнатися більше про можливості відеоконтролю в системі UMT саме для вашого бізнесу, зв’яжіться з нашими фахівцями (sales@umt.ua, 067 430 72 72) та підписуйтесь на наш Telegram-канал.

Поділитися

Зв'язатися з нами

    +380675222555

    Служба супроводу
    support@umt.ua

    Відділ продажів
    sales@umt.ua

    Вакансії

      Наша підтримка працює 24/7