Зв'язатися з нами
Проекти

Фотозвітність у системі UMT для фіксації якості робіт

28.01.2022

Чи знали ви, що в системі управління автопарком UMT є класний функціонал фотофіксації виконаної роботи персоналом? Тепер знаєте. Для цього достатньо використовувати будь-який смартфон або планшет із встановленим додатком WiaTag.

Фотофіксація в системі UMT дозволяє побачити, перевірити та підтвердити, ЯК виконано те чи інше завдання, наскільки якісно та правильно зроблена робота. Наприклад, деякі наші клієнти використовують такий функціонал для того, щоб мати актуальну інформацію в онлайні:

Компанії, що управляють автопарками та виїзними співробітниками, можуть використовувати такий функціонал при роботі зі своїми клієнтами, як підтвердження якісно виконаної роботи або при роботі зі своїми постачальниками, як доказ у разі виникнення спірних питань.

Фотозвіт у системі UMT вивезення ТПВ по кожному контейнерному майданчику

Нещодавно ми додали в систему UMT нові можливості для роботи з фотографіями, які дозволяють швидше та зручніше отримувати фотозвітність, сортуючи їх за автомобілями, датою, місцем або групою клієнтів. У пару кліків ви зможете завантажити необхідний фотозвіт по будь-якому об’єкту, щоб дізнатися, хто його обслуговував і як ця робота виглядає на фотографії. Коли в компанії працюють сотні або навіть десяток водіїв, або інших виїзних співробітників, така структурована фотозвітність у системі UMT, набагато зручніша за безліч різних Viber або Telegram чатів.

Фотофіксація в UMT vs Mессенджери

Щоб дізнатися більше про можливості використання фотофіксації саме для вашого бізнесу, зв’яжіться з нашими фахівцями (sales@umt.ua, 067 430 72 72) та підписуйтесь на наш Telegram-канал.

Поділитися

Зв'язатися з нами

    +380675222555

    Служба супроводу
    support@umt.ua

    Відділ продажів
    sales@umt.ua

    Вакансії

      Наша підтримка працює 24/7