Зв'язатися з нами
Проекти

Як ми підключаємо генератори до системи UMT

Наприкінці осені ми розповідали, як за допомогою технологій телематики можливо більш ефективно управляти роботою промислових електрогенераторів.

Сьогодні поділимось як це виглядає практично на прикладі підключення дизельгенераторів Teksan, які забезпечують автономне електроживлення офісних будівель одного з наших клієнтів. Задача полягала в тому, щоб дати можливість віддалено отримувати всю необхідну інформацію про поточний стан і роботу генераторів, адже відповідальний за роботу цих агрегатів не завжди мав змогу фізично бути на місці їх розміщення.

На кожен з генераторів було встановлено GPS термінал SmartBox 5.01 та датчик рівня палива в бак, що дозволило замовнику отримувати онлайн такі показники в системі UMT:

 

«Раніше ми вели показники мотогодин і витрат в зошиті, доводилось комусь постійно перевіряти залишок палива в баку безпосередньо на панелі приладів, а зі своєчасністю ТО були проблеми. Звичайно це забирало багато часу та призводило до позапланових зупинок роботи генераторів, що негативно впливало на робочі процеси в офісі. Але зараз ми можемо управляти роботою парку наших генераторів набагато зручніше і швидше. Я, або будь-хто з моїх колег, за 5 секунд отримуємо всю необхідну  інформацію + автоматично важливі повідомлення по нашим генераторам в мобільному додатку UMT, що допомагає нам забезпечувати безперебійну роботу агрегатів, а значить підтримувати високу продуктивність наших співробітників в офісі», – ділиться враженнями головний інженер компанії замовника.

 

Підключайте свої електрогенератори до системи UMT та продовжуйте ефективно працювати та підтримувати економіку країни.

 

Щоб більше дізнатися про можливості віддаленого управлінням та моніторингу парком дизельних та бензинових автономних генераторів за допомогою системи UMT, зв’яжіться з нашими фахівцями (sales@umt.ua, 067 430 72 72) та підписуйтесь на наш Telegram-канал.

Поділитися

Зв'язатися з нами

    +380675222555

    Служба супроводу
    support@umt.ua

    Відділ продажів
    sales@umt.ua

    Вакансії

      Наша підтримка працює 24/7